12-tals opgaver

.02 DANSK BLINDESAMFUND

Jeg tog initiativ i et af mine eksamensprojekter til at samarbejde med Dansk Blindesamfund, for at finde ud af, hvor gode vi i Danmark er til at inkludere blinde- og svagsynede i vores webkommunikation og hverdag.

Jeg lavede interviews med medlemmer omkring deres færden i det offentlige samt på nettet, for at lokalisere hvilke problemer vi som seende kan være med til at gøre bedre.

Billeder og tekst kommer!

Karakter: 12/12

Undoubtedly we have no questions to ask which are unanswerable. We must trust the perfection of the creation so far, as to believe that whatever curiosity the order of things has awakened in our minds, the order of things can satisfy. Every man’s condition is a solution in hieroglyphic to those inquiries he would put.

.03 VI CYKLER TIL ARBEJDE

At cykle til arbejde er godt for både dig og miljøet! Hvordan kan vi lokke flere til at tage cyklen, og lade bilen stå?

Dette projekt indeholder kampagnemateriale, tryksager, posters, flyers, videomateriale om at huske cykelhjelmen!

Tekst og billeder kommer.Karakterer: 12/12

Undoubtedly we have no questions to ask which are unanswerable. We must trust the perfection of the creation so far, as to believe that whatever curiosity the order of things has awakened in our minds, the order of things can satisfy. Every man’s condition is a solution in hieroglyphic to those inquiries he would put.

.04 KODET WEBSITE

Der kommer tekst!
Nature, in the common sense, refers to essences unchanged by man; space, the air, the river, the leaf. Art is applied to the mixture of his will with the same things, as in a house, a canal, a statue, a picture.

But his operations taken together are so insignificant, a little chipping, baking, patching, and washing, that in an impression so grand as that of the world on the human mind, they do not vary the result.Karakter: 12/12

Undoubtedly we have no questions to ask which are unanswerable. We must trust the perfection of the creation so far, as to believe that whatever curiosity the order of things has awakened in our minds, the order of things can satisfy. Every man’s condition is a solution in hieroglyphic to those inquiries he would put.

05. BOOKIN

Frontend & UX

Kodet bookingsystem i React med tilhørende live database. Tekst, link og materiale kommer.